Ποιοι είμαστε

Προφίλ

Η εταιρία ΕΛΜΕΚΑΤ κινείται σε ισχυρή ανοδική τροχιά χρόνια τώρα συνδυάζοντας τη δυναμική μίας σύγχρονης επιχείρησης με την ανεκτίμητη αξία της μακρόχρονης εμπειρίας . Απο το 1983 εως και σήμερα , οι άνθρωποι που αποτελούν το βασικό πυρήνα αλλα και την κινητήριο δύναμη της εξέλιξής της, δημιουργούν τις προυποθέσεις μίας συνεχούς ανάπτυξης, παρουσιάζοντας νέες καινοτόμες λύσεις σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν. Τόσο η δραστηριοποίησή της σε όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια ευρύτερα, όσο και η δημιουργία των νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων της εταιρίας στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, πιστοποιούν την ασίγαστη διάθεση των ανθρώπων της για πρόοδο.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η εταιρία διαθέτει άριστα οργανωμένες, σύγχρονες υποδομές ωστε να προσφέρει τις ολοκληρωμένες λύσεις που απαιτούνται σήμερα στην κατασκευή. Ξεκινώντας απο τον σύγχρονο σχεδιασμό και την λεπτομερή μελέτη ενος έργου, προχωρά με γνώμωνα πάντα τη σωστή διαχείρηση, σε πρωτοπόρες προτάσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργικότητα των έργων , την ταχύτητα της παραδοσής τους και την μέγιστη εξασφάλιση οικονομικών λύσεων για τους πελάτες. Ολοκληρωμένες ή επιμέρους, οι εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρία αποτελούν σημείο αναφοράς στον τομέα της και εδραιώνουν μία σχέση εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη. Επιλέγοντας μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση, οι άνθρωποι της εταιρίας είναι πάντα παρόντες σε κάθε στάδιο εξέλιξης του έργου, διασφαλίζοντας την επιτυχή έκβαση κάθε συνεργασίας.

Μοναδικός σχεδιασμός

Τα μεταλλικά κτίρια έχουν καθιερωθεί ως οι πιο εξελιγμένες λύσεις που μπορεί να δώσει το σύγχρονο design.

Το σύγχρονο design και ο σχεδιασμός ενός μεταλλικού κτιρίου απαιτούν δημιουργικότητα, πρωτοποριακή σκέψη, τεχνογνωσία και έξυπνη εφαρμογή υλικών, συστατικά που διαθέτει και εφαρμόζει η ΕΛΜΕΚΑΤ σε όλα τα έργα που αναλαμβάνει. Έτσι, εξασφαλίζεται ένα άκρως επιτυχημένο αποτέλεσμα και υλοποιούνται κτήρια που αποπνέουν την δυναμική και την αξία των ιδιοκτητών τους.

Ποιότητα κατασκευής

Η εταιρία ΕΛΜΕΚΑΤ διασφαλίζει την ποιότητα των κατασκευών της διαθέτοντας πιστοποίηση ISO/9001, προσωπικό με άριστη τεχνογνωσία (πτυχιούχοι μηχανικοί, πιστοποιημένοι ηλεκτροσυγκολλητές , χειριστές CNC ) και μακρόχρονη εμπειρία. Οι συνεχείς έλεγχοι με βάση το πρότυπο ISO/9001 επιτυγχάνουν την συνέπεια σε όλα τα στάδια της παραγωγής, απο την προμήθεια των πιστοποιημένων υλικών, μέχρι την σωστή και ασφαλή «ανέγερση» και «τοποθέτηση» των κατασκευών.

Σύγχρονες υποδομές

Εξασφαλίζοντας την αυτόνομη λειτουργία της, η εταιρία δημιούργησε ένα πρότυπο περιβάλλον κατασκευής έργων καθώς διαθέτει όλα τα μηχανήματα κοπής και διάτρησης τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονα μηχανήματα βαφής, γερανοφόρα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό ανέγερσης των μεταλλικών κατασκευών επιτυγχάνοντας ποιότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

Δυναμική παρουσία στο χρόνο

Η πορεία της εταιρίας ΕΛΜΕΚΑΤ έχει δημιουργήσει τα εχέγγυα μίας καταξιωμένης παρουσίας στους τομείς που δραστηριοποιείται, σφραγίζοντας παράλληλα μία συνεχώς εξελισσόμενη ανοδική πορεία και εξασφαλίζοντας συνεργασίες κύρους με μεγάλες εταιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό , νέες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό δημιουργώντας μία επιχείρηση με αξίες και αξιώσεις.